8 hetes kristálytanfolyam (kezdő) 2018. január 26-án 17 órától

Heti 1 alkalommal mélyen elmerülünk a kristályok világában, feltárjuk egyediségüket és összehangoljuk belső iránytűnkkel, erőforrásainkkal és talán eddig rejtve maradt képességeinkkel. Megfigyeljük azokat a gesztusokat, és energiákat, amiket eddig „megfigyelhetetlennek” gondoltunk, közelebb kerülve ezáltal, a háttérben működő összefüggések megértéséhez.
A kristályok segítségével megtanulunk bánni saját erőinkkel, tudatalatti hitrendszereinkkel, és a külvilágból érkező hatásokkal. A tanfolyam végére pedig olyan energetikai kezeléseket, technikákat fogunk elsajátítani, amelyek segítségével akár másoknak is segítségére lehetsz. 
A képzésen sok új információt kapsz a kristályok eddig nem ismert világáról, mégis gyakorlati, a mindennapokban is hasznosítható tudással leszel gazdagabb.
Semmilyen előzetes tudásra nincs szükség, ha most szeretnél először ismerkedni ezzel a területtel, akkor is bátran csatlakozhatsz!

Kiknek ajánlott?

- Akik szeretnének mélyebben megismerkedni a kristályokkal, felfedezni eddig nem ismert tulajdonságaikat, a könyvekből és internetről nem elérhető háttértudást
- Akik keresik a lehetőségeket, hogy másokon segítsenek, és érzékenyen érintik a másokkal történő események
- Akik már segítő foglalkozásban tevékenykednek, hiszen a kristályok bármilyen módszert tökéletesen ki tudnak egészíteni
- Akik úgy érzik elakadtak az életükben és válaszokat keresnek problémáikra
- Akik hívást éreznek 

Az alkalmak szorosan kapcsolódnak egymáshoz, de nem minden része épül a következőre. Ezt az első alkalommal megbeszéljük, ha valaki nem tud részt venni minden alkalommal. 

A tanfolyam díja: 4000ft/alkalom. 
Ismétlőknek: 2000ft/alkalom

A képzésen mindent biztosítok: a gyakorláshoz és tanuláshoz szükséges kristályokat (ezek közül lesz megvásárolható is), illetve az elméleti anyag jegyzeteit. 

Semmi mást nem kell magaddal hoznod, csak a nyitottságod és a jó kedved! :-)

Érdeklődni és jelentkezni Dobra Izabellánál a 0670/4283-222-es számon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet!